Weer

Meest gestelde vragen

Hieronder zie je de meest gestelde vragen.
Mocht je vraag er niet tussen zitten, stel je vraag op ons forum.

Mijn account:

Zijn er kosten aan verbonden als je een account op jullie website aanmaakt?

Nee, het is helemaal gratis, je maakt `m aan via Gmdevteam ID.

Wat is een captcha?
Een captcha is een test dat gebruikt wordt bij de verwerking van gegevens om zeker van te zijn dat de gegevens van een menselijke gebruiker komt. Dankzij een captcha wordt voorkomen dat spammers een geautomatiseerd bericht nalaten. Vaak wordt aan de gebruiker gevraagd een aantal tekens van een vervormde of onduidelijke afbeelding op het scherm over te typen of een eenvoudige rekensom te maken.

Livestream:

Wat heb ik nodig om jullie livestream te kunnen bekijken?

Niet veel, je hebt een recente webbrowser nodig, zoals Google Chrome, Firefox of Microsoft Edge

Waarom is de livestream niet in HD?
We maken gebruik van eigen servers, als wij onze kwaliteit verhogen dan zal ons werk-netwerk mogelijk overbelast kunnen raken door de hoeveelheid data die de servers dan gebruiken.

Help ik heb geen beeld!
Oei, dat is vervelend neem even contact met ons op voor meer informatie. Het is bekend dat tussen 23:30 en 8:00 de livestream op zwart is, ons uitzendsysteem schakelt tussen deze tijden zich uit, zodat het systeem kan koelen en de nieuwste items kan verwerken in de uitzending voor de aankomende dag.

Kan ik de livestream ook op een smartphone of tablet bekijken?
Jazeker, je kunt op de zelfde manier naar de website gaan op je smartphone en tablet, daarna kan je de webcam en livestream bekijken.

Weerstation:

Hoe vaak worden de weergegevens geupdated?
De gegevens worden elke 5 minuten naar onze website geupload.

Worden deze weergegevens op meer plekken gepubliceerd dan jullie website?
Jazeker, de gegevens worden ook gepubliceerd op: Weather Undergrond en op onze PlaatjesTV.

overige vragen:

Kan ik op jullie website adverteren?
Op dit moment is het helaas niet mogelijk om te adverteren op onze website/uitzendingen.

Kan ik het Berghjournaal ook op mijn TV kijken buiten de Willem v/d Bergh?
Nee, dat is helaas niet mogelijk, maar je kunt wel onze livestreams bekijken op je computer, smartphone of tablet.

Mijn vraag staat er niet tussen!

Geen probleem, je kunt je vraag stellen via ons contactformulier

Voor technische zaken kan je bij Gmdevteam Network terrecht

Mijn account

Niet ingelogd

Volg ons ook op

Vrienden en sponsoren